Ruokalista

LOUNASRAVINTOLA OIVA
TAKE AWAY LISTA AJALLE 18.- 22.05.2020
KLO 10.30- 13.00
Maanantai:
Sienikeitto ( L, )
Tomaattinen Lihapata ( L, G, M )
Keitetty peruna ( L, G, M )
Marjapiirakka ( L, M )

Tiistai :
Kermainen Kukkakaalisosekeitto ( L , G )
Paistettu lohi ( L, G )
Kermaviilikastike ( L, G )
Muusi ( L, G )

Keskiviikko:
Jauhelihakeitto ( L, G , M)
Broileria currykastikeessa ( L, G )
Riisi( L, G, M )

Torstai:
HELATORSTAI.
RAVINTOLA
SULJETTU.

Perjantai
Lohikeitto ( L, G )
Uunimakkaraa (L, G)
Muusi ( L, G )
Voisilmäpullaa ( L)

*Lounas sisältää myös salaatin+ leivän sekä lämpimän nkasviksen.
Ravintolasta haettuna 8,00€/ Lounas klo. 10.30-13.00
Kotiin/ työpaikalle toimitettuna 8,00€ + 1,50€ toimitusmaksu.
Toimitukset klo.11.00-13.00
Maksutavat:
-Ravintolasta haettuna käteinen tai kortti tai laskulle.
-Kotiin kuljetettuna korttimaksu tai käteinen
Tilaukset puhelimella numeroon klo 09.00 alkaen:
p. 045-2616270
Tai
Sähköpostilla Oivaravintola@outlook.com


LOUNASRAVINTOLA OIVA TAKE AWAY LISTA AJALLE 11.- 15.05.2020 KLO 10.30- 13.00


Maanantai:

Bataattisosekeitto ( L, G)

Kinkku-pekonikastike ( L, G )

Keitetty peruna ( L, G, M )

Marjakiisseli ( L, G, M )


Tiistai :

Broileri- kasviskeitto ( L, )

Liha-makaronilaatikko ( L )


Keskiviikko:

juustoinen kasvissosekeitto ( L, G )

Maksakastike ( L, G )

Muusi( L, G, )


Torstai:

Hernekeitto ( L, G, M )

Paneroidut kalapalat ( L , M)

Kermaviilikastike ( L, G )

Letut ja hillo ( L )


Perjantai

Kermainen Kalakeitto ( L, G )

Broilerinleike, currymajoneesi( L, )

Muusi ( L, G )

Pullaa ( L )


*Lounas sisältää myös salaatin+ leivän sekä lämminkasvis.

Ravintolasta haettuna 8,00€/ Lounas klo. 10.30-13.00

Kotiin/ työpaikalle toimitettuna 8,00€ + 1,50€ toimitusmaksu.

Toimitukset klo.11.00-13.00

Maksutavat:

-Ravintolasta haettuna käteinen tai kortti tai laskulle.

-Kotiin kuljetettuna korttimaksu tai käteinen

Tilaukset puhelimella numeroon klo 09.00 alkaen: p. 045-2616270

Tai Sähköpostilla Oivaravintola@outlook.com.




                               

Comments